Despre noi

De 8 ani noi aducem eleganta in tinutele barbatilor, tinute de zi, de seara sau de birou, si zambetul pe fata copiiilor care se simt mandri ca sunt imbracati pentru prima oara la 4 ace.


De ce sa alegi Le Papion?

Consultanta in orice moment

Nu stii ce combinatie de culori sa alegi? Uneori este dificil sa te decizi in marea noastra de culori, dar suntem bucurosi sa te ajutam sa gasesti varianta potrivita.

Daca sunteti in cautarea unui papion pentru nunta in ultima clipa, nu intrati in panica. Nu va fi prima data cand mirele si-a amintit in urma cu cateva ore inainte de eveniment. Noi vom prioritiva comanda dvs. si ne vom asigura ca totul va ajunge la timp.


Calitate

Selectam materiale de calitate pentru dvs si acordam atentie suficienta fiecaruia dintre produse, lucrate manual de echipa noastra.


Diversitate

De la papioane lucrate manual in culoare nuntii tale pentru cavalerii de onoare, la un set potrivit pentru un mire, sau pana la un papion de copil cu desene animate. Modele si texturi pe care nu le vei gasi altundeva. Fie ca vrei sa fii elegant, casual sau indraznet, esti in locul potrivit.